Lockerz

2010.02.10. 18:19 W35

Újdonságra bukkantam a közösségi olalak között. Kaptam egy meghívót, regisztráltam, de fogalmam nemvolt mi ez valójában. Sok coming soon és angol hablaty. Némi netes utatás után viszont körvonalazódott a dolog. Ez egy olyan közösségi oldal ahova meghívással kerülhetünk be. Ami számunkra említésre méltó, (gondolom én) az az a tény, hogy a napi bejelentkezés és egy egyszerű kérdés megválaszolása után pontokat kapunk amiket ajándékokra válthatunk. Nem is gagyikra. Az ajándékok között találunk xbox-ot, wii-t, apple macbook-ot, ipodo-t, játékokat konzolra és pc-re egyaránt, + sok más érdekes dolgot. Nemtudom lockezéknek ez miért éri meg, de működik a dolog valószínüleg, ugyanis tömve van a net bizonyítékként a kiszállított ajándékok képeivel.

 

Első feladatunk szerezni magunknak 20 embert. (like piramisjáték) Ha ez megvan kapunk egy ingyen promó polót. Ha mesteri angoltudásommal jól értelmeztem a dolgot, a 20 meghívott ember után felkerülünk a z-list-re. Nekem ez annyit mond, hogy lehetőséget kapunk a pontjaink beváltására. Remek kis oldal ez. Ráadásul működik.

Aki szeretne meghívót, írja le az e-mail címét kommentbe.

 A hitetlenkedők kattintsanak a "tovább" gombra.

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wescozation.blog.hu/api/trackback/id/tr111747131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mustard 2010.02.15. 15:10:28

óó mennyi ilyen butaság volt már :D

W35 · http://www.wescozation.blog.hu 2010.02.15. 15:51:49

enis erre gondoltam amugy eloszor :D kivancsi vagyok mi lesz az ingyen polobol meg az elso rendelesbol: )

apappbence 2010.02.15. 19:31:54

am felregeltem w35 küldött nekem meghívót nagyon jó az oldal tetszik és télleg majd ki kell próbálni mennyire megbízható
köszi a meghívót:D
süti beállítások módosítása